Categorii
Locuri

THERME BUCUREȘTI: RELAXARE PE BANI PUȚINI

Cel mai mare centru de welness, relaxare și entertainment din Europa, bazat pe ape termale, se va deschide în curând la doi pași de București. Acesta este întins pe 30.000 de metri pătrați și are o capacitate de 4.000 de persoane. Temperatura aerului este de 30 de grade Clesius, iar cea a apei din piscine… de 33 de grade.
În total, există 8 piscine și 16 tobogane (supravegheate permanent de salvamari) și tot aici a fost creată cea mai mare grădină botanică din țara noastră: există peste 800.000 de plante, printre care 500 de palmieri și alte specii unicat. Pe lângă piscine, clienții au la dispoziție și mai multe saune, care au fost concepute tematic: fiecare are un anumit design sau parfum.

Apa termală

Este adusă la suprafață de la o adâncime de 3.100 de metri și are numeroase beneficii asupra organismului. E recomandată mai ales în cazul persoanelor predispuse la alergii. Are efect antiinflamator, calmează iritațiile și ajută pielea să se vindece mult mai repede. În plus, ajută la relaxarea musculaturii, face stresul să dispară, îți dă o stare de bine și îți întărește sistemul imunitar. Deci, fix de ce avem nevoie, mai ales în perioada asta!
Elysum – aici sunt saunele și o piscină panoramică cu seleniu și zinc, unde se află și un pool-bar, dar și zona dușului, numită Floarea Evei. Tot aici găsești și trei cabinete de masaj și restaurant, în cazul în care ți se face foame.

The Palm – zona cu palmieri, jacuzzi și piscine cu aromaterapie. Sau locul unde iarna e ca vara! Te vei simți ca într-o pădure tropicală și poți sta chiar și pe șezlonguri cu hidromasaj.

Galaxy – locul destinat celor care merg cu toată familia, pentru că aici sunt toboganele pentru copii și piscina cu valuri.

Prețuri

Și la acest capitol reacția mea a fost UAU, dar asta e de bine. Un adult plătește pentru o zi întreagă între 54 și 87 de lei, în funcție de zona aleasă. Există și oferte speciale pentru familii și pentru studenți, dar și pentru cei care vor să se relaxeze doar câteva ore. Iar tarifele cresc cu 5-10 lei în weekend, față de prețurile standard.

Eu abia aștept să merg, mai ales că este atât de aproape de București!