Categorii
Locuri

SUSHI ÎN BUCUREȘTI? EDO SUSHI

Am mâncat pentru prima dată sushi abia anul ăsta. Și de atunci, încerc să fac asta cât pot de des. Îmi place atât de mult, încât aș mânca dimineața, la prânz și seara. Numai că… principalul inconvenient este prețul. Clar nu-mi permit să frecventez restaurantele japoneze.

Daaar, recent am ieșit la Edo Sushi, la recomandarea Ancăi. E undeva pe Calea Victoriei, pe stânga cum cobori, iar raportul calitate/preț este super! Așa că, de ziua mea, mi-am făcut cea mai mare poftă: am fost să mănânc sushi! Restaurantul este foarte primitor, amenajat în stil nonconformist, iar relaxarea parcă plutea în aer.
Mâncarea este foooarte gustoasă și proaspătă, pregătită pe loc de trei bucătari pricepuți, care termină ce au de făcut imediat, nu aștepți o veșnicie. Iar prețurile sunt chiar ok: un meniu personalizat de 99 de lei e suficient pentru trei persoane. Dacă mergeți doi, nu cred că o să puteți mânca tot. 🙂
Personalul este atent și foarte pozitiv. De ce spun atent? A observat că era ziua mea, probabil pentru că-mi suna telefonul întruna și răspundeam la urări, iar atunci când ne-a adus nota de plată, ne-a oferit și câte o înghețată din partea casei, însoțită de un La Mulți Ani. Am fost chiar surprinsă.

Dacă ajungi acolo, neapărat să încerci și berile lor, sunt yammy!

Ei, mie iar mi s-a făcut poftă de sushi…