Categorii
Oameni si Fapte

LA NAIBA CU IPOCRIZIA!

Dacă e să fie o categorie de oameni cu care nu vreau să am de-a face, ăia sunt ipocriții. Mai exact, prefăcuții care de față cu tine sunt cumva și care abia așteaptă să pleci ca să scoată la înaintare și cealaltă față a lor sau celelate fețe, că unii au chiar mai multe, în funcție de persoanele și situațiile pe care le întâlnesc. Am răcit sau chiar am anulat orice legătură cu astfel de persoane.

Cum crezi că mă mai pot uita în ochii tăi dacă mie mi-ai spus o părere negativă despre X, apoi aflu că-l ții pe X în brațe ca să nu cadă și te duci la Y să-i povestești despre același X cât de deștept și cât de bun este? Cam despre ce personalitate vorbim aici? m u l t i p l ă. Nu, mersi, n-am timp de pierdut cu d-astea. Te evit.

Alt exemplu: se numește discuție între patru ochi ca să fie știută de patru urechi, deci de două persoane. Când mai intră încă un număr par de urechi pe fir înseamnă că ai un cuvânt care valorează fix z e r o. Și uite așa, orice rămășiță de încredere rămasă e zdrobită și pa. Iar io am o problemă cu încrederea, foarte mare. Dacă mi-ai distrus încrederea în tine, moartă rămâne.

Și-n loc de încheiere: prefer sinceritatea în locul oricărei măști. Pentru că io sunt sinceră cu tine, îți spun ce simt și am pretenția la același răspuns din partea ta. Nu confunda sinceritatea cu tupeul, pentru că foarte rar vei găsi oameni sinceri în zilele noastre. Iar dacă sinceritatea mea deranjează, atunci înseamnă că am dat într-un adevăr. Dacă tot ce zic nu are nicio legătură cu realitatea, n-ai avea de ce să te superi.

Cum zice dragul meu… Hai, multă sănătate!