Categorii
Oameni si Fapte

FERICIREA ÎNTR-O FOTOGRAFIE

Sau mai multe. Ce este fericirea? Depinde pe cine întrebi. Copilul o să-ți spună că o oră de joacă, mamaie e fericită când ne are pe toți la masă, mama când vede că sunt eu bine. Pe mine mă fac fericită o grămadă de lucruri: că sunt sănătoasă, că sunt importantă în viața câtorva persoane, că am prieteni pe care mă pot baza în orice moment, că obțin ce-mi doresc, că sunt iubită, că-mi cumpăr o geantă nouă bla-bla-bla… Starea aia de happiness poate veni atât dintr-un lucru super mic, cât și din ceva uau, de la o rază de soare, până la o mașină nouă. Și încerc să mă bucur de fiecare moment, pentru că după ce trece secunda, s-a dus. E frumos să rămânem cu amintiri bune.
În articolul ăsta am pus fotografiile mele preferate care au surprins momente în care am fost fericită (cu mămaie și tătaie, de la absolvire, din excursii, de la aniversări, de când mi-a adus Moșul daruri, l-am pus până și pe câinele lui Darius, pe care l-am pozat când lătra de bucurie că mă vede). Mereu când le revăd, am o stare de bine.

Te invit să cauți și tu prin pozele făcute de tine în care să fi surprins starea asta minunată. Pentru că o astfel de fotografie îți poate aduce un premiu de 300, 700 sau chiar 1.000 de euro, reprezentând câte un voucher la F64. Concursul este organizat de Komunomo și te poți înscrie aici până pe 12 aprilie. Nu uita, tema este Happy People, așa cum sper să fii/devii și tu! 🙂