Categorii
Auto

BROASCA DE LEMN

Sigur că titlul nu te va duce cu gândul la un automobil… Este vorba despre o mașină, un pensionar din Bosnia, niscaiva lemn de stejar, pasiunea lui pentru Beetle și mai ales, răbdarea de a realiza ceva unic.

El a recondiționat un VW Beetle din 50.000 de bucăți de lemn de stejar. Isprava a durat doi ani, iar rezultatul este deosebit de frumos. Mii de bucăți în formă de semicerc alcătuiesc exteriorul mașinii și imită acoperișurile de lemn pe care le întâlnim în Bosnia.

Până și logo-ul VW este atent sculptat în lemn! Volanul, butoanele de control, bordul și schimbătorul de viteze sunt de asemenea, din stejar. Automobilul arată ca o adevărată operă de artă, dar ceea ce este într-adevăr spectaculos, este că acesta chiar funcționează!

Proprietarul și-a confecționat până și o șapcă, din bucăți de lemn similare, pe care o poartă atunci când iese să se plimbe cu mașina. Sigur nu a avut niciodată vreo problemă în a-și localiza super automobilul într-o parcare aglomerată! Cred că singura problemă ar fi că nu poate fi condus pe o vreme ploioasă… Oricum, asta DA moștenire pentru urmașii săi!