Categorii
Look

BEAUTY: SENIA SOAP

Așa cum avem grijă la alimentele pe care le mâncăm, cred că trebuie să dăm atenție și cosmeticelor pe care le folosim. Mereu am încercat să-mi pun pe piele creme fără adaosuri de parfum, coloranți sau conservanți. Așa că i-am dat produse cât mai naturale ca s-o mențin și pe ea sănătoasă, mai ales că e cel mai mare organ al omului…

Din această categorie, am descoperit recent Senia Soap și sincer, mă declar fan! Am primit săptămâna trecută un pachet cu minunății. Nici nu am apucat să deschid bine cutia, că m-a învăluit un amestec de mirosuri florale, fructate și fresh.

Daaar, să-ți povestesc despre tot ce am testat…

Balsamul de buze Coconut. Pur și simplu, îl ador! În general, balsamul de buze nu-mi lipsește niciodată din geantă și înainte de știri, aplic mereu câte un strat, ca să am buzele hidratate. Dacă nu, simt că mi se usucă gura în timpul jurnalului și încep să dau bâlbe. Ăsta e un pitic pe creier de-al meu… Aroma de cocos îl face să dispară imediat, că-mi place mult gustul și-l mănânc. 🙂 Dar are consistența perfectă, cât să nu-mi simt buzele nici prea încărcate, dar nici insuficient hidratate…
Săpunuri naturale. La mine în baie, situația e așa: pe chiuvetă, în partea dreaptă e un săpun lichid, iar în stânga… unul clasic. Sticla celui lichid e aproape plină, pentru că folosesc zilnic săpunul normal. Principalul motiv? Îmi place cum îmi simt mâinile imediat după ce le clătesc, plus că ăla clasic poate fi îndepărtat mult mai repede. Am încercat de la Senia săpunul exfoliant Lemon Poppy: este revigorant, iar semințele de mac au efect de masaj sub duș, mai ales că ajută și la dispariția celulitei. 🙂 Iar săpunul Exotic Morning miroase a portocale și îl folosesc de fiecare dată când mă spăl pe mâini, deci a devenit cel din partea stângă.
Uleiul de corp Exotic Flower. De regulă, mie nu-mi place să folosesc uleiuri de corp, pentru că am senzația că rămân cu aspectul ăla cleios… Dar l-am testat și am rămas surprinsă. L-am aplicat pe pielea umedă, imediat după ce am ieșit de la duș și s-a absorbit rapid în piele. Am început să fac asta în fiecare seară și mirosul de citrice amestecat cu cel de lavandă persistă până dimineața. Îl recomand mai ales celor ca mine, care urăsc uleiurile de corp! Ăsta te va face să-ți schimbi părerea.
DSC_6042
Untul de corp Calendula. Este foarte gras și l-am asemănat cu o cremă de gălbenele. Nu are un miros care să mă atragă neapărat, dar este foarte bun pentru crăpăturile și pielea moartă din talpă, pentru care tot încerc remedii de câțiva ani buni… Și l-am mai aplicat seara pe câte un coș, iar dimineața se dusese aspectul umflat.

Una peste alta, mai multe produse găsești la ei pe site. Produsele sunt făcute de Alina cu mult drag și mi-a mai plăcut ceva: aceste cosmetice naturale sunt notificate pe portalul Comisiei Europene. Din grijă pentru clienți, cum ar veni. 🙂

Nu aștepta să vină 1 Martie sau Ziua Femeii ca să-ți faci o bucurie. Te asigur că după ce le vei încerca prima dată, o să începi să le folosești cât mai des.