Register

Introdu codul de securitate *


A password will be e-mailed to you.

Câți, mă?! Și am dat click pe link ca să mă conving dacă nu e iar o știre doar de-un titlu. Deci, da! Șase ani garanție pentru un frigider, dacă-l cumperi până la 31 august. Și-am început să râd. Niciodată nu am considerat că frigiderul e atât de important, până când…

Am stat în cămin

În cameră aveam de toate, până și cuptor cu microunde, dar ne lipsea frigiderul. Iarna nu era o problemă, țineam mâncarea pe pervaz. Iar când închideam fereastra, aveam grijă ca o parte din pungă să rămână pe dinăuntru, vezi Doamne, dacă bate vântul tare, să rămână șnițelele la locul lor. Spre primăvară însă, sacoșele alea erau ciopârțite, pentru că păsările înfometate se aruncau în mâncarea mea. Apoi m-am mutat singură la garsonieră și am găsit acolo un frigider pe jumătate față de ăla de acasă, care a devenit…

Cel mai bun suport pentru caserolele de la mama

Photo: www.nutsandboltsdiy.com

Spun asta pentru că în cinci ani, frigiderul ăla nu a văzut decât mâncare gătită la sute de kilometri distanță, pusă în caserole de toate mărimile și culorile. De la mine avea sticlele de vin, ketchup-ul și vreo câteva conserve de ton, că mai făceam câte o salată. În fine, frigiderul maică-mii e cel mai tare!

Tablou de aliniat magneți

Dacă ajungi să-l vezi, îți dai seama cu ușurință pe unde și-a petrecut fiică-sa (adică moi) concediile: are pe el lalea din Amsterdam, peisaj din Skiathos, un pelican din Deltă, turn Eiffel de la Paris, ochi albastru din Turcia, un pișăcios de la Bruxelles, bla-bla-bla. Toate stau acolo pe principiul atracției ăleia de nu mi-a plăcut mie s-o-nvăț la fizică. Aaaa, și mai sunt unii magneți cu citate, primiți de la noi, între noi. Nebunie! Musafirii se opresc în fața frigiderului ca să asimileze ce-i acolo pe puțin vreo 10 minute, abia apoi îl deschid ca să scoată berea.

Photo: Pinterest

Ei bine, uite-așa mi-am dat seama că frigiderul are funcții multiple: de la aparat care ține mâncarea proaspătă, până la obiect de mobilier! De-aia e important să aibă viață trainică, pentru că reprezintă o investiție pe termen lung: iar șase ani garanție, pe bune, e mai mult de-o jumătate de deceniu, n-am mai pomenit așa ceva până acum! So, dacă vrei să profiți de campania asta lansată de Liebherr, găsești aici mai multe detalii. Eu mă duc să scot niște cireșe din frigider! :)

About The Author

Mihaela Chirac
Administrator

Sunt o provincială minionă care se chinuie să facă față marelui oraș. Încă mă consider copilul părinților mei, un copil care nu are vreun talent uluitor, dar care are bine poziționată ambiția în grila evoluției sale.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Introdu codul de securitate *